• Zsombor


  Szavakba önteni is alig tudom mekkora köszönettel tartozom Zsoltnak és mekkora öröm van bennem. Zsolt nem „csak” egy új mosolyt, hanem egy új, önbizalommal teli életet adott. Rendkívül magas szintű kezelést és odafigyelést kaptam, amiért örökké hálás leszek. Én is azt tanácsolom, hogy vágj bele, mert garantáltan megváltoztatja az életed! Viszont, ha már megérett benned ez a fontos elhatározás, kérdés nélkül Zalai doktort válaszd!

 • Kinga


  Komplex problémával érkeztem, mégis sikerült kihozni a maximumot a mosolyomból. Kiváló orvos és csapat, bárkinek szívesen ajánlanám őket.

 • Niki


  A fogaim miatt nem mertem mosolyogni, és önfeledten nevetni, mindig a kezemmel takartam a számat.

  Amit Zsoltéknál tapasztalok mai napig, az szinte leírhatatlan és megfogalmazhatatlan. Igényes környezet, kedves orvosok és asszisztensek, a munkájukba 100%-ot beleadnak, látszik és érződik, hogy azért vannak, hogy segítsenek megváltoztatni az életem, és önbizalmat szerezni.

  És a végeredmény? Belenéztem a tükörbe és kibuggyantak az örömkönnyek, olyan gyönyörű lett a végeredmény. Végre merek mosolyogni. Mindig hálás leszek. Életem egyik legjobb döntése volt odamenni, 100%-osan megéri az árat!

 • Irén


  Dr. Zalai Zsolt és asszisztense, Monostori Adrienn olyan szakmai hozzáértéssel és emberi melegséggel vezettek végig a fogszabályzós időszakon, amelynek alapján mindenki számára nyugodt szívvel ajánlom őket. Itt a páciens partner, minden kérdésére megnyugtató választ kap. Mindvégig maximálisan megbíztam bennük, és soha nem volt kellemetlen élményem.

  Majdnem 50 éves fejjel kezdtem bele azért, hogy idősebb koromban is saját, egészséges fogaim legyenek. A tökéletesen szabályos fogsorom maga a csoda, soha nem gondoltam volna, hogy nekem is lehet ilyen! Hálásan köszönöm a SecretSmile csapatának. 🙂

 • Eszter


  Abszolút profi és kedves csapat. Minden az előre megbeszéltek szerint zajlott, menet közben minden kérdésünkre türelmesen válaszoltak, és az összes találkozó jó hangulatban zajlott. Csakis ajánlani tudom. 5 csillagból legalább 6. 🙂

 • Bea


  Egy barátnőm ajánlotta Dr Zalai Zsoltot. Az én helyzetem elég komplikáltan indult, de ettől függetlenül a Doktor úr nagyon jó szakember, flexibilis es kedves volt a kezdetek óta. Csak ajánlani tudom.

 • Tünde, Imola anyukája


  Egy szakmabéli Nógrádi Zsuzsi (Innovadent fogtechnika) ajánlásával kerültünk Zalai doktorhoz, ekkor még kb. 10 éves volt Imola. Mindig kedves, segítőkész volt doktor úr, illetve az asszisztensnő, Adri. A végeredmény fantasztikus lett, sok ismerősnek ajánlottam a rendelőt. Végtelen hálával és köszönettel tartozom. Csodaszép lett a közben nagylánnyá cseperedett gyermekem mosolya. KÖSZÖNÖM.

 • Apollónia


  Profi és pontos. Nekem nagyon fontos volt, hogy ne kelljen órákig várnom a rendelőben. Az időpontokat minden alkalommal pontosan tartották, kedvesen, segítőkészen, bátorítóan állnak a páciensekhez. Az egyik legjobb döntésem volt, hogy felnőttként belevágtam Zalai doktor segítségével a fogszabályozásba.

SDFdf

WFwf

WF

rth

rth

arth

aeth

erg

eh

e

H

EH