Viktória nem szeretett mosolyogni, mert a fogaiból kevés, az ínyéből túl sok látszódott, ezt nevezzük ínymosolynak vagy “gummy smile”-nak. Ehhez társult még az alsó és felső fogak torlódása is a fogívek szűkülete miatt.

Amikor szeretnénk az esztétikát a költséghatékonysággal és komforttal kombinálni, akkor felülre esztétikus, alulra fém készüléket helyezünk fel. Alul a fém kevésbé látszódik, viszont a kisebb méretű bracketek kevésbé zavaróak.

Az ínymosoly korrekciója a felső frontfogak felfelé mozgatásával történt, ezzel párhuzamosan az alsó metszőket lefelé mozgattuk, hogy minél több látszódjon mosolygáskor a fogakból. Néha szükséges lehet az íny sebészi korrekciója is a lehető legjobb eredmény eléréséhez, de itt elég volt csak fogszabályoznunk.

A kezelés végén fix retainer és kivehető retainer is készült.

Kezelés előtt
Kezelés közben
Kezelés után

Dr. Zalai Zsolt vagyok, fogszabályozó szakorvos. Kecskeméten kertvárosi részén, Kadafalván rendelek, és segítek pácienseimnek gyermekkortól egészen felnőttkorig, hogy a lehető leghatékonyabb kezeléssel érjék el azt a mosolyt, amire régóta vágynak.

Fogszabályozásra vagy dentálhigiéniai kezelésre lenne szükséged? Várunk szeretettel!
Bejelentkezni a +36300828122 telefonszámon, a lenti formon, vagy a secretsmilekft@gmail.com email címen tudsz. Ígérem, hogy igyekszünk maximum 1 napon belül reagálni a megkeresésedre.

    Az űrlap használatával elfogadod, hogya weboldalon tárolva legyenek üzeneted adatai.
    Kérjük, olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót!