Kittinek a munkája miatt nagyon fontos volt, hogy úgy végezzük el a fogszabályozást, hogy ne vegye észre a környezete, és őt is minél kevésbé zavarja a kezelés.

Éppen ezért clear aligner készüléket választottunk, ebben az esetben az Invisalign rendszert, mellyel komplex problémákat is meg lehet oldani.

A legnagyobb problémát az okozta, hogy nemcsak a fogak, hanem az állcsontok helyzete sem volt megfelelő és ezt felnőttkorban csak műtéttel lehet korrigálni, melyről Kitti érthető módon hallani sem akart. Ezért a felső fogait mozgattuk hátrafelé, így hoztuk létre a megfelelő fogérintkezést, a kifejezett alsó torlódást pedig a fogív tágításával és IPR technikával sikerül megszüntetni. A kezelés végén fix retainer és kivehető retainer is készült.

Kezelés előtt
Kezelés után

Dr. Zalai Zsolt vagyok, fogszabályozó szakorvos. Kecskeméten és Szegeden rendelek, és segítek pácienseimnek gyermekkortól egészen felnőttkorig, hogy a lehető leghatékonyabb kezeléssel érjék el azt a mosolyt, amire régóta vágynak.

Kecskeméten és Szegeden egyaránt végzek fogszabályozást, várlak szeretettel!
Bejelentkezni a +36300828122 telefonszámon, a lenti formon, vagy a secretsmilekft@gmail.com email címen tudsz. Ígérem, hogy igyekszem maximum 1 napon belül reagálni a megkeresésedre.

    Az űrlap használatával elfogadod, hogya weboldalon tárolva legyenek üzeneted adatai.
    Kérjük, olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót!