Kittinek a munkája miatt nagyon fontos volt, hogy úgy végezzük el a fogszabályozást, hogy ne vegye észre a környezete, és őt is minél kevésbé zavarja a kezelés.

Éppen ezért clear aligner készüléket választottunk, ebben az esetben az Invisalign rendszert, mellyel komplex problémákat is meg lehet oldani.

A legnagyobb problémát az okozta, hogy nemcsak a fogak, hanem az állcsontok helyzete sem volt megfelelő és ezt felnőttkorban csak műtéttel lehet korrigálni, melyről Kitti érthető módon hallani sem akart. Ezért a felső fogait mozgattuk hátrafelé, így hoztuk létre a megfelelő fogérintkezést, a kifejezett alsó torlódást pedig a fogív tágításával és IPR technikával sikerül megszüntetni. A kezelés végén fix retainer és kivehető retainer is készült.

Kezelés előtt
Kezelés után

Dr. Zalai Zsolt vagyok, fogszabályozó szakorvos. Kecskeméten kertvárosi részén, Kadafalván rendelek, és segítek pácienseimnek gyermekkortól egészen felnőttkorig, hogy a lehető leghatékonyabb kezeléssel érjék el azt a mosolyt, amire régóta vágynak.

Fogszabályozásra vagy dentálhigiéniai kezelésre lenne szükséged? Várunk szeretettel!
Bejelentkezni a +36300828122 telefonszámon, a lenti formon, vagy a secretsmilekft@gmail.com email címen tudsz. Ígérem, hogy igyekszünk maximum 1 napon belül reagálni a megkeresésedre.

    Az űrlap használatával elfogadod, hogya weboldalon tárolva legyenek üzeneted adatai.
    Kérjük, olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót!