Hanna nyitott harapással érkezett a rendelőnkbe, ez azt jelenti, hogy az elülső fogak nem zárnak össze, hanem rés van köztük, sokszor a cumizás, ujjszopás vagy hasonló gyermekkori rossz szokás vagy nyelvlökéses nyelés következtében alakul ki. Sajnos a nyitott harapás mellé még a jobb felső fogak is előre mozdultak, ezért a jobb oldalon még kedvezőtlenebb volt a fogak érintkezése.

A kezelés két fő célja a jobb felső fogak hátramozgatása, melyet mikroimplantátum segítségével végeztünk el, illetve a nyitott harapás zárása volt, melyet a kisőrlő fogak lefelé és a frontfogak felfelé mozgatásával sikerült megoldani.

A kezelés végén fix retainer és kivehető retainer is készült.

Kezelés előtt
Kezelés után

Dr. Zalai Zsolt vagyok, fogszabályozó szakorvos. Kecskeméten és Szegeden rendelek, és segítek pácienseimnek gyermekkortól egészen felnőttkorig, hogy a lehető leghatékonyabb kezeléssel érjék el azt a mosolyt, amire régóta vágynak.

Kecskeméten és Szegeden egyaránt végzek fogszabályozást, várlak szeretettel!
Bejelentkezni a +36300828122 telefonszámon, a lenti formon, vagy a secretsmilekft@gmail.com email címen tudsz. Ígérem, hogy igyekszem maximum 1 napon belül reagálni a megkeresésedre.

    Az űrlap használatával elfogadod, hogya weboldalon tárolva legyenek üzeneted adatai.
    Kérjük, olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót!