Balázst nem zavarták a fogai, a szüleit viszont annál inkább, ezért kerestek meg. Mélyharapás és az alsó és felső fogak torlódása volt a megoldandó probléma.

A  választott készülék a Forestadent BioQuick önligírozó fém fogszabályozó lett, manapság sok fiatal választja a fém készüléket, úgy tűnik, hogy ebben a korosztályban megint divat lett a fogszabályozó.

A mélyharapás megoldása mindig bonyolult feladat, ugyanis ehhez a felső és az alsó metszőfogakat is kissé vissza kell mozgatni a csontba, megszűntetve a mélyharapás egyik okát, ezeknek a fogaknak a túlzott kiemelkedését. A kezelés végén fix retainer és kivehető retainer is készült.

Kezelés előtt
Kezelés után

Dr. Zalai Zsolt vagyok, fogszabályozó szakorvos. Kecskeméten kertvárosi részén, Kadafalván rendelek, és segítek pácienseimnek gyermekkortól egészen felnőttkorig, hogy a lehető leghatékonyabb kezeléssel érjék el azt a mosolyt, amire régóta vágynak.

Fogszabályozásra vagy dentálhigiéniai kezelésre lenne szükséged? Várunk szeretettel!
Bejelentkezni a +36300828122 telefonszámon, a lenti formon, vagy a secretsmilekft@gmail.com email címen tudsz. Ígérem, hogy igyekszünk maximum 1 napon belül reagálni a megkeresésedre.

    Az űrlap használatával elfogadod, hogya weboldalon tárolva legyenek üzeneted adatai.
    Kérjük, olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót!