Balázst nem zavarták a fogai, a szüleit viszont annál inkább, ezért kerestek meg. Mélyharapás és az alsó és felső fogak torlódása volt a megoldandó probléma.

A  választott készülék a Forestadent BioQuick önligírozó fém fogszabályozó lett, manapság sok fiatal választja a fém készüléket, úgy tűnik, hogy ebben a korosztályban megint divat lett a fogszabályozó.

A mélyharapás megoldása mindig bonyolult feladat, ugyanis ehhez a felső és az alsó metszőfogakat is kissé vissza kell mozgatni a csontba, megszűntetve a mélyharapás egyik okát, ezeknek a fogaknak a túlzott kiemelkedését. A kezelés végén fix retainer és kivehető retainer is készült.

Kezelés előtt
Kezelés után

Dr. Zalai Zsolt vagyok, fogszabályozó szakorvos. Kecskeméten és Szegeden rendelek, és segítek pácienseimnek gyermekkortól egészen felnőttkorig, hogy a lehető leghatékonyabb kezeléssel érjék el azt a mosolyt, amire régóta vágynak.

Kecskeméten és Szegeden egyaránt végzek fogszabályozást, várlak szeretettel!
Bejelentkezni a +36300828122 telefonszámon, a lenti formon, vagy a secretsmilekft@gmail.com email címen tudsz. Ígérem, hogy igyekszem maximum 1 napon belül reagálni a megkeresésedre.

    Az űrlap használatával elfogadod, hogya weboldalon tárolva legyenek üzeneted adatai.
    Kérjük, olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót!