Üdvözöllek honlapomon és először is engedd meg, hogy tegeződjünk!

Tapasztalatom alapján sokkal könnyebben megnyílunk egymás irányába, ha eldobjuk a kötelező formulákat és kicsit közvetlenebbül beszélgetünk.

Egy pár szót mondanék magamról, hogy el tudd dönteni, bizalmat szavazol-e nekem.

2008-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel, majd ezt követően 9 évig dolgoztam és oktattam magyar és angol nyelven. Ez alatt a kilenc év alatt a fogszabályozás, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgákat teljesítettem, így nem csak a fogszabályozás megtervezésében és kivitelezésében tudok segíteni, hanem az esetlegesen szükséges tömések, fogpótlások kapcsán is tudok tanácsot adni.

Igyekszem folyamatosan bővíteni az ismereteimet, ami nem egyszerű, mivel manapság a fogszabályozás is hihetetlen sebességgel fejlődik, de amikor csak tudok részt veszek nemzetközi konferenciákon, hogy az elérhető legmodernebb szemlélettel tudjam kezelni pácienseimet. Így keltette fel figyelmemet a hazánkban viszonylag új megoldásként megjelent digitális tervezés és fogszabályozás, amely megkönnyíti a köztünk zajló kommunikációt és segít pontos és könnyen érthető kezelési terveket készíteni.

A fogszabályozás mellett a másik szívügyem a szájhigiénia, hiszen a megelőzés itt is sokkal egyszerűbb mint a már kialakult probléma megoldása, ezért elsajátítottam a hazánkban jelenleg legmagasabb szintű egyéni szájhigiéniás oktatás, az iTop módszerét, melynek „Educator” szintjét elérve nem csak a pácienseimnek, de kollégáimnak is tudok tanácsot adni a megfelelő szájhigiéniás szokások kialakításában. Azon kevés magyarországi rendelő közé tartozunk, ahol mindenki (!) minősített iTop trainer fokozattal rendelkezik.

Amennyiben ez a kis bemutatkozó elnyerte tetszésedet, kérlek gyere el hozzám egy beszélgetésre, ahol felmérjük, hogy mennyire rejtőzik a te mosolyod!

Küldj nekem egy üzenetet most, add meg a telefonszámodat, amin visszahívhatunk és leegyeztethetjük az időpontodat.

    Az űrlap használatával elfogadod, hogya weboldalon tárolva legyenek üzeneted adatai.
    Kérjük, olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót!

    Vagy hívj telefonon. Ha éppen egy másik pácienssel foglalkozunk, akkor később visszahívunk és leegyeztetjük az időpontot.

    +36 30/082 8122