SecretSmile árak

Egy fogszabályozó kezelés minden esetben hosszú távú elköteleződést és komolyabb anyagi ráfordítást jelent, így fontos, hogy a páciens előre lássa, hogy mivel jár majd a kezelés.

Hogy néz ki egy átlagos fogszabályozó rendelőben a kezelés költségeinek összeállítása? Általában a készülék árából és külön meghatározott költségekből áll (4-6-8 hetente találkozó, a készülék aktiválása, ívek cseréje, leesett bracket pótlása, valamilyen kiegészítő elem felhelyezése vagy eltávolítása stb.).

Ez nem kiszámítható, mivel előre nem lehet meghatározni egy kezelés hosszát, így a fogszabályozó felhelyezésekor nem tudjuk, hogy hány alkalommal kell meglátogatni a rendelőt, kell-e pluszban felhelyezni még valamit vagy milyen gyakran kell nem tervezett látogatást beiktatni, ezért figyelembe véve a korábbi évek tapasztalatait minden kezelésre kialakítottunk egy olyan költséget, amely tartalmazza a készülék és az összes kontroll költségét, így a kezelés elején pontosan tudhatod, hogy mennyi lesz a teljes költség és ezt az esetleges későbbi árváltozások sem fogják befolyásolni.

Az árképzésemet tekintve, minden fogszabályozás személyre szabott kezelési terven alapszik, mely tartalmazza a kezelés árát és annak ütemezését. Igyekszem minden esetben a legkényelmesebb és legtervezhetőbb megoldást kínálni.

Természetesen Szegeden és Kecskeméten is lehet kártyával, banki átutalással és készpénzzel is fizetni, és a legtöbb Egészségpénztárral is kapcsolatban állok.

Az árak tájékoztató jellegűek, a kezelés pontos díját az egyéni kezelési terv tartalmazza.

Aktuális Árlista
Első konzultáció, állapotfelmérés, 3D scan digitális lenyomat,fotók, kezelési opciók megbeszélése20.000 Ft
További konzultációk20.000 Ft / alkalom
Írásos kezelési terv rögzített fogszabályozó esetén30.000 Ft
3D virtuális kezelési terv – Invisalign / Spark kezeléshez95.000 Ft
Rögzített fogszabályozó kezelést 2023-tól csak kecskeméti rendelőnkben végzünk.A feltüntetett árak a retenciós készüléken kívül tartalmazzák a teljes kezelés költségét, nincsenek aktiválási vagy kontroll díjak, egyéb rejtett költségek. A kezelések kifizetését a kezdőrészlet rendezése után havi egyenlő részletben való törlesztéssel szoktuk megoldani, de természetesen egy összegben is rendezhető a kezelés elején.
Önligírozó esztétikus fém rögzített fogszabályozó készülék két fogívre (kontrollköltségekkel együtt)335.000.- Ft induló költség és 12 x 50.000.- Ft havi törlesztőrészlet
Önligírozó esztétikus fémkerámia rögzített fogszabályozó készülék két fogívre (kontroll költségekkel együtt)610.000.- Ft induló költség és 12 x 50.000.- Ft havi törlesztőrészlet
A feltüntetett árak a retenciós készüléken kívül tartalmazzák a teljes kezelés költségét, nincsenek aktiválási vagy kontroll díjak, egyéb rejtett költségek. A kezelések kifizetését a kezdőrészlet rendezése után havi egyenlő részletben való törlesztéssel szoktuk megoldani, de természetesen egy összegben is rendezhető a kezelés elején.
Spark 10 egy fogívre (10 sín) – kisebb eltérések (kontroll költségekkel együtt)180.000.- Ft induló költség és 3 x 50.000.- Ft havi törlesztőrészlet
Spark 10 két fogívre (10+10 sín) – kisebb eltérések (kontroll költségekkel együtt)270.000.- Ft induló költség és 3 x 75.000.- Ft havi törlesztőrészlet
Spark 20 egy fogívre (20 sín) – közepes eltérések (kontroll költségekkel együtt)300.000.- Ft induló költség és 6 x 50.000.- Ft havi törlesztőrészlet
Spark 20 két fogívre (20 + 20 sín) – közepes eltérések (kontroll költségekkel együtt)485.000.- Ft induló költség és 6 x 75.000.- Ft havi törlesztőrészlet
Spark Advanced két fogívre – komplex kezelés (kontroll költségekkel együtt)500.000.- Ft induló költség és 12 x 75.000.- Ft havi törlesztőrészlet
A fogak mozgatása után biztosítanunk kell, hogy ne mozduljanak el a fogak, az elért eredmény tartós legyen, ezért szükséges fix vagy/és kivehető retenciós készüléket használni a kezelés utáni időszakban. A kezelést követően 1, 3 majd 6 havonta ellenőrizzük a fogak pozícióját, a szájhigiéniát.
Kezelés befejezése (készülék eltávolítása, fix vagy/éskivehető retenciós készülék) fogívenként100.000 Ft / fogív
Kivehető retainer pótlása30.000 Ft / db
Fogszabályozó kezelés befejezés utáni kontroll (kezelés után 1, 3 majd 6 havonta)15.000 Ft / alkalom
Felejtsd el a hagyományos, kellemetlen fogkő eltávolítást, rendelőnkben az új EMS AIRFLOW® Prophylaxis Master készülékkel sokkal alaposabb és a megszokottnál kellemesebb módon távolítják el dentálhigiénikusaink a fogaidon kialakult lerakódásokat, elszíneződéseket. Fogszabályozóval nem könnyű a megfelelő szájhigiéniát fenntartani (kivéve Invisalign készülék esetén, mivel ott pontosan úgy történik a fogmosás mint fogszabályozó nélkül), ezért a fogszabályozó kezelés során segítünk minden páciensünknek elsajátítani a megfelelő fogmosási technikát és a kiegészítők használatát az iTop filozófiáját követve. Rögzített fogszabályozó kezelés esetén 3 havonta, SPARK és Invisalign kezelés esetén pedig 3-6 havonta szükséges a szájhigiéniát rendelői tisztítással támogatni.
Irányított biofilm terápia EMS AIRFLOW® Prophylaxis Master komplex kezelés30.000 Ft / alkalom
Irányított biofilm terápia EMS AIRFLOW® Prophylaxis Master fenntartó kezelés20.000 Ft / alkalom
iTop Baba (0-6 éves korig) 2 alkalmas oktatás15.000 Ft /alkalom
iTop School (6-12 éves korig) 2 alkalmas oktatás15.000 Ft /alkalom
iTop 12+ (12 éves kor felett és felnőtteknek) 2 alkalmas oktatás15.000 Ft /alkalom
iTop Special (fogszabályozó kezelés, fogágybetegség és fogpótlás esetén) 2 alkalmas oktatás15.000 Ft /alkalom
Fogfehérítés (Opalescence rendelői vagy otthoni)60.000 Ft / fogív
Myofunkcionális trainer60.000 Ft-tól
Kivehető fogszabályozó készülékek60.000 Ft-tól
Kivehető készülék kontroll (3 havonta)15.000 Ft / alkalom
Digitálisan tervezett, 3D nyomtatással készülő Hyrax készülék (felső állcsont tágításához)100.000 Ft
Beneslider készülék150.000 Ft
Mikroimplantátum50.000 Ft / db

Dr. Zalai Zsolt vagyok, fogszabályozó szakorvos. Kecskeméten és Szegeden rendelek, és segítek pácienseimnek gyermekkortól egészen felnőttkorig, hogy a lehető leghatékonyabb kezeléssel érjék el azt a mosolyt, amire régóta vágynak.

Kecskeméten és Szegeden egyaránt végzek fogszabályozást, várlak szeretettel!
Bejelentkezni a +36300828122 telefonszámon, a lenti formon, vagy a secretsmilekft@gmail.com email címen tudsz. Ígérem, hogy igyekszem maximum 1 napon belül reagálni a megkeresésedre.

    Az űrlap használatával elfogadod, hogya weboldalon tárolva legyenek üzeneted adatai.
    Kérjük, olvasd el az Adatkezelési tájékoztatót!