Rólam 2018-08-15T14:40:54+00:00

Rólam

Üdvözöllek honlapomon és először is engedd meg, hogy tegeződjünk! 🙂

Tapasztalatom alapján sokkal könnyebben megnyílunk egymás irányába, ha eldobjuk a kötelező formulákat és kicsit közvetlenebbül beszélgetünk.

Egy pár szót mondanék magamról, hogy el tudd dönteni, bizalmat szavazol-e nekem.

2008-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel, majd ezt követően 9 évig dolgoztam és oktattam magyar és angol nyelven. Ez alatt a kilenc év alatt a fogszabályozás, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgákat teljesítettem, így nem csak a fogszabályozás megtervezésében és kivitelezésében tudok segíteni, hanem az esetlegesen szükséges tömések, fogpótlások kapcsán is tudok tanácsot adni, melyet a rendelőben dolgozó szakorovos kollégák segítségével el is tudunk végezni.

Igyekszem folyamatosan bővíteni az ismereteimet, ami nem egyszerű, mivel manapság a fogszabályozás is hihetetlen sebességgel fejlődik, de amikor csak tudok részt veszek nemzetközi konferenciákon, hogy az elérhető legmodernebb szemlélettel tudjam kezelni pácienseimet. Így keltette fel figyelmemet a hazánkban viszonylag új megoldásként megjelent digitális tervezés és fogszabályozás, amely megkönnyíti a köztünk zajló kommunikációt és segít pontos és könnyen érthető kezelési terveket készíteni.

Amennyiben ez a kis bemutatkozó elnyerte tetszésedet, kérlek gyere el hozzám egy beszélgetésre, ahol felmérjük, hogy mennyire rejtőzik a te mosolyod!

Facebook